Så kan du klä ut din hund

För många är hunden mer än bara ett husdjur. Hunden ses ofta som en familjemedlem och vid högtider så brukar även vissa klä upp sitt husdjur. De flesta hundar bryr sig inte om de får på sig en outfit för jul eller halloween.

Oktober innebär krispig luft och härliga färger ute i naturen. Halloween firas av både vuxna och barn i slutet av oktober. Många familjer har familjefester eller så har de blivit bjudna på en. Shoppa på partykungen.se som erbjuder halloweenkläder för hela familjen. Här hittar du halloweendekorationer likaväl som masker och outfits.

Förbered din hund på halloweenfest

Partykungen.se har inte bara halloweenkläder för tvåbenta utan även för fyrbenta. Det finns till exempel olika maskeraddräkter och andra roligheter för din hund. På så sätt behöver du inte lämna din kompis ensam hemma under festligheterna. Det finns många roliga karaktärer att klä ut sig till som även har en fyrbent kompanjon. Skulle din hund inte gilla att ha dräkt på sig finns det även stiliga flugor och slipsar som är enkla att ta på.

Ta med din hund på fest

Det har på senare år blivit väldigt populärt att klä upp sin hund med jackor, tröjor och andra accessoarer. Under kallare månader är det också många hundägare som har hundtäcke för att hunden ska slippa frysa. Det brukar också göra att många hundar är okej med att ha till exempel en dräkt på sig. För att hunden ska vara bekväm med detta är det viktigt att först testa hemma så hunden kan vänja sig. Under festen är det även bra om hunden har ett ställe dit den kan dra sig undan ifall det blir för mycket folk.