Hundhår i avloppet eller ny diskmaskin?

Du som äger hund, eller som ska köpa hund, kanske redan är fullt medveten om att det kan komma att bli päls i avloppsrören. Att tvättmaskinen nu kan komma att behöva gå några varv extra om året på grund hundtäcken eller hundhår på kläderna som behöver tvättas bort. Eller så har du kanske nyligen bytt ut din diskmaskin, men inte fått den installerad ännu därför att du själv inte är rörmokare. Det kan också vara så att du köpt en ny frys eller frysbox för att din hund äter fruset råfoder som behöver förvaras i frys innan det tas fram i portioner till din hund.

Oavsett vilken av dessa situationer det är så kan du behöva hjälp av en rörmokare, som till exempel clas fixare rörmokare i stockholm som går att boka via deras hemsida där du också kan se tydliga prisförslag på tjänsterna som man hos Clas fixare erbjuder.

Din köksblandare kan ha börjat läcka, eller toalettstolen slutat fungera och behöver bytas ut.

Det finns många situationer som du kan behöva en rörmokare, eller VVS-montör som det också heter, till i ditt hem. Även nödsituationer, som till exempel när duschblandaren går sönder eller när en varmvattenberedare behöver bytas ut efter att den slutat värma upp ditt vatten – med andra ord installationer av sådant som kopplas till vatten och avloppsrör i din bostad.

På sajten Trustpilot kan man se dem omdömen som Clas fixare fått från sina kunder där många rekommenderat företaget samt lämnat mycket goda omdömen med hela 4,6 stjärnor av fem möjliga.