Bra kläder för husse

För att leva ett aktivt liv med din hund är det klokt att investera i riktigt bra fritidskläder. Kläder som håller för både väder och vind, långa promenader och att vara ute i skog och mark med din bästa fyrbenta kompis.

 

Investera i riktiga fritidskläder

 

Det finns få saker som gör din hund så lycklig som att få vara ute tillsammans med dig. Om din hund fick välja skulle ni vara ute och göra roliga saker hela dagarna. Väder, vind, regn och väta påverkar sällan hundar lika mycket som oss människor. Därför är det klokt att du investerar i riktigt sköna och hållbara fritidskläder. Byxor och jackor som du kan klättra upp för små berg med, vara ute i skogen i och som håller vätan på utsidan. Vill du göra din hund riktigt lycklig så tar ni en långpromenad, hittar ett bra ställe att göra upp eld på, grillar korv och bara njuter. Sådana där saker som riktiga vänner gör. Köp dina fritidsbyxor hos Garphyttan, utvecklade av Johan Skullman, ikon inom Outdoor-världen. Alla Garphyttans byxor är utvecklade för att vara funktionella vid fysisk aktivitet, och samtidigt vara bekväma att ha på dig när du tar det lugnt.

 

Aktivt liv med din hund

Som hundägare är viktigt att verkligen ge hunden tid. Just större och mer energisk hund du har, desto viktigare är det att den verkligen får komma ut och röra på sig. Förutom att ta långa promenader, så kan du ju motionera hunden genom att jogga, cykla eller åka skidor. Planerar du att åka Vasaloppet har du en kompis som gärna följer med på träningspassen. Att få komma ut i skogen och få springa lös är bland det bästa som hundar vet. Naturligtvis inte under våren då det finns djurungar i naturen som måste skyddas. Då måste hunden vara kopplad. Men vintertid är det härligt för hunden att få springa och leka på en skogsstig tillsammans med dig. Det är därför som du ska satsa på dina fritidskläder. Förutom fritidskläder kan du gärna investera i en bra termos. Då tar du med dig kaffe eller te ut på promenaden, så kan ni sätta er på en stock eller bänk och fika. Att vara ett gäng kompisar som tar med sina hundar ut i skogen och umgås är oerhört roligt. Både för människor och djur. Hundarna kommer vara upptagna med att upptäcka närområdet, leka och tigga korv. En annan fin hunddag är att göra en familjedag i naturen. Ta med god matsäck, korv, bröd, hembakade muffins och lite frukt. Hitta en fin glänta där ni kan sätta er och mysa. Förutom att din hund kommer älskar dig, så är det också sånt som barn mår oerhört bra utav och som kommer att ge dem minnen för livet.