Res med din hund med hjälp av en hundbur

Om du är en hundägare och planerar att resa på semester har du kommit till rätt plats. Oavsett om du planerar en vandring, utlandsresa eller picknick kommer din hund uppskatta att få komma ut och njuta av en ny miljö. Att få resa med din kära hund kommer att ge er båda trygghet eftersom ni har varandra under hela resan. Det här är speciellt fördelaktigt när du reser ut till okända platser du aldrig varit på och kan skydda dig från fara.

 

Köp en hundbur på ZOO.se

 

Förutom tryggheten är det även mysigt att kunna resa med din hund och känna närhet. På natten kan du få de bästa mysiga stunderna du kan tänka dig i det främmande landet! När du behöver resa med din hund är en hundbur av hög kvalitet viktigt och det hittar du hos ZOO.se – en av Europas största djuraffärer med 30 års erfarenhet av branschen. Denna djuraffär erbjuder professionell service och snabba leveranser som levererar hem till dörren i hela landet. I deras sortiment hittar du alla typer av hundburar du kan tänka dig, från bilburar och hundväskor till krocksäker hundbur i stål. Ta till exempel den svenska krocktestade hundburen MimSafe Variocage som uppfyller alla krav vid kollisioner bakifrån. Den finns i en rad olika storlekar från X-smal till XX-Large plus.

 

Överväg att resa med hunden och spendera tid med den

Precis som du själv vill din hund spendera tid med dig, så varför inte låta den följa med på nästa äventyr när du ska resa iväg? Det här kommer att främja både din och hundens mentala välbefinnande, så tveka inte att ta med din hund nästa gång du reser iväg eller bara ska åka ut någonstans. Det kommer att bidra till att förbättra hundens livskvalitet!