Komplettera intresset för hundar med odling

Även om du älskar hundar och till och med driver en kennel utesluter det inte att du kan ha andra intressen och hobbys. Du kan odla vid sidan av ditt intresse för hundar. Om du har en trädgård kan du och din hund vara ute tillsammans och påta i jorden. Beställ olika grönsaksfröer på nätet redan idag för att komma igång. Det finns mängder av grönsaksfröer att välja mellan. Sallad, rucola, spenat, kål, potatis, morötter och tomat är populära grönsaksfröer som många beställer.

 

Köksträdgård med olika grönsaker

Det är något speciellt att ha en egen köksträdgård fylld av olika grönsaker. Om du inte har ett växthus är det en bra idé att satsa på mer lättodlade grönsaker som sallad, morötter och rädisor. När du ska odla grönsaker är det bra att ha vetskap om att vissa grönsaker inte ska odlas tillsammans då de kan hämma varandras tillväxt. Några exempel på det är kål och tomat samt palsternacka och rädisa. Planera därför noggrant vilka grönsaker som du ska ha i din köksträdgård.

Planera in tid för dina hobbys

När du har flera olika hobbys är det viktigt att du prioriterar din tid på rätt sätt så att du hinner med allt roligt. Hundar tar mycket tid i anspråk så om du även vill hinna med din odling är det bra att planera din vardag. Ett tips är att ta med dig din hund eller hundar ut i trädgården när du ska jobba där för att både få sällskap och rasta dem.